Dinerkaart

 

Aspergekaart

 

Gerookte Serranoham met asperges en basilicummayonaise 12,50

Smoked Serrano ham with asparagus and basil mayonnaise

 

Gerookte zalm met asperges a la crème 13,50

Smoked salmon with asparagus a la crème

 

Aspergesoep met hamblokjes, geslagen room en kruidenolie      7,50

Asparagus soup, ham cubes, beaten cream and herb oil 

 

 Asperges à la Flamande; asperges met gewelde ham, krieltjes, ei en botersaus 19,50

Asparagus, Flemish style; asparagus with roasted ham, potatoes, egg and butter sauce

 

Asperges met gebakken zalmfilet en Hollandaisesaus 21,50

Asparagus with baked salmon fillet and Hollandaise sauce

 

Asperges met lamsrump-biefstuk met een jus van honing–tijm 22,50

Asparagus with lamb-rump steak with a honey-thyme gravy

 

Supplement asperges met ei en botersaus (5 stuks) 9,50

Asparagus supplement with egg and butter sauce (5 pieces)

 

Voorgerechten

 

Brood met aioli, truffelmayonaise en tomatentapenade € 5,00

Bread with aioli, truffle mayonaise and tomato tapenade

 

Twee kroketjes van Hollandse garnalen (Holtkamp Amsterdam) € 9,75

Two Dutch shrimp croquettes (Holtkamp Amsterdam)

 

Salade met verse geitenkaas, honing, pecannoten, bietenchips en frambozendressing 10,50

Fresh goat cheese salad with honey, pecans, beet crisps and raspberry dressing

 

Proeverij ‘Hollands Diep’; bordje vol gerookte Hollandse visvreugde 14,50

Gerookte makreel, gerookte forel, gerookte zalm en gerookte paling

‘Hollands Deep’ Tasting of savory smoked Dutch fish:
Smoked mackerel, smoked trout, smoked salmon and smoked eel

 

Rundercarpaccio met Parmezaan, pijnboompitjes, zongedroogde tomaat en truffeltapenade 11,50

Beef carpaccio with Parmesan, pine nuts, sundried tomatoes and truffle tapenade

 

Wilde oester (seizoen) per stuk 2,50

Wild oysters per piece

 

Gegratineerde oester (seizoen) per stuk 2,75

Gratined oysters per piece

 

Soepen

 

Tomatensoep met ham, pesto en room 6,50

Tomato soup with ham, pesto and cream

 

Kalfsbouillon met tuinkruidenomelet en rundvlees 7,50

Veal stock with garden herb omelet and beef 

 

Voorgerechten en soepen worden met broodsoorten en boter geserveerd. 

Starters and Soups are served with bread and butter.

 

Vegetarische gerechten

 

Pasta met gorgonzola, champignons, paprika, courgette en tuinkruiden € 14,50

Pasta with gorgonzola, mushrooms, peppers, zucchini and garden herbs 

 

Falafel met Parmezaan, couscous en chimichurri 15,50

Falafel with Parmesan, couscous and chimichurri 

 

 

Pasta’s

Pasta Bolognese

Pasta in tomatensaus met rundergehakt, ui, peterselie en Parmezaanse kaas 13,50

Pasta in tomato sauce with minced beef, onion, parsley and Parmesan cheese

 

Pasta Funghi

Pasta met kip, champignons en room 14,50

Pasta with chicken, mushrooms and cream

 

Pasta Frutti di Mare

Pasta met zeevruchten, tomaat en kruiden 17,50

Seafood pasta with tomato and herbs

 

 

Hoofdgerechten Vis

 

Salade ‘Willemstad’ met zalm, makreel, forel, paling, mosselen en gebakken visfilet 19,50

Generous salad with salmon, mackerel, trout, eel, mussels and crispy fried fish filet

 

Gebakken scholfilet op een bedje van pesto-linguini met tomaten-basilicumsaus 19,50

Fried plaice with pesto linguini and tomato basil sauce 

 

Dichtgeschroeide tonijnfilet met een krokante sesamkorst en soja-wasabisaus 23,50

Tuna fillet with a crispy sesame crust and soy-wasabi sauce 

 

½ Kreeft uit de oven met gamba’s, sinaasappel, gember en kruidenboterjus 32,50

½ Lobster from the oven with king prawns, orange, ginger and herb butter gravy

 

Gebakken zeetong 450 gr. met citroen en remouladesaus 35,00

Fried sole 450 gr. with lemon and remoulade sauce

 

Gegrild

 

Gegrilde ossenhaasspies met gerookt zeezout, basterdsuiker en Bellevuesaus 200gr. 18,50

Beef meat skewer with smoked sea salt, brown sugar and Bellevue sauce

 

Varkens Rib-roast met ras el hanout en kruidenboter 300g 19,50

Pork Rib roasts with ras el hanout and herb butter 

 

Gegrilde Rib-eye met chimichurri 250g 23,50

Grilled Rib-eye with chimichurri

 

Alle grill gerechten worden geserveerd met ratatouille, frites en mayonaise.

All grill dishes are served with ratatouille, fries and mayonnaise.

 

Vleesgerechten

 

Gebakken Aberdeen steak met truffelmayonaise 180g 19,50

Baked Aberdeen steak with trufflemayonnaise

 

‘Duo van Kalf’; Kalfsmedaillon & kalfszwezerik met truffeljus 24,50

‘Veal Duo’; Veal medallion and veal sweetbread with truffle gravy

 

Rundertournedos met pepersaus 180 gr. 24,50

Beef tournedos with pepper sauce 

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met seizoengroenten, frites en mayonaise.

All main courses are served with seasonal vegetables, fries and mayonnaise.

 

Sauzen extra te bestellen; 1,50

Pepersaus, champignon-roomsaus, truffeljus, stroganoffsaus of kruidenboter

Extra sauce of your choice; 

Pepper sauce, mushroom cream sauce, truffle gravy, stroganoff sauce or herb butter

 

Garnituren extra te bestellen;

Seizoengroenten / Seasonal vegetables 2,50

Salade met Parmezaan, tomaat en croutons / Salad with Parmesan, tomatoes en croutons 2,50

Gebakken champignons / Baked mushrooms 3,50

Lamsoren of zeekraal (seizoen) / Sea lavender or samphire (seasonal) 4,00

Gebakken aardappelen / Baked potatoes 4,00

 

Kindermenu (<12 jaar)

Pannenkoek of kindergerecht met frites en appelmoes met eenmaal naar keuze: 9,50

Kipfingers, frikandel, kroket, biefstukje, visfilet of kibbeling en een leuke ijsverassing als afsluiting

Pancake or children’s dish with fries and applesauce with once of choice:
Chicken fingers, frikandel, croquette, steak, fish filet or fried cod bits and a nice ice surprise as a conclusion

 

Nagerechten

 

Verse aardbeien met vanille-ijs en slagroom 7,50

Strawberries with vanilla ice cream and whipped cream

 

Crème Brûlée van tonkabonen met vanille-ijs 7,50

Tonka bean Crème Brûlée with vanilla ice

 

Aardbeien ‘Romanoff’ met limoen-ijs 7,50

Eton Mess with lime ice cream

 

Chocolademousse met bloedsinaasappelschuim en brownie 7,50

Chocolate mousse with blood orange foam and brownie

 

Tiramisu met Nutella-ijs 7,50

Tiramisu with Nutella ice cream

 

Salade van verse seizoenvruchten 7,50

Salad of fresh seasonal fruits

 

Kaasplateau met chutney en vijgenbrood 8,50

Cheese platter with chutney and fig bread

 

 

 

 

 
 
Naar boven