Voorgerechten

 

Drie bitterballen van kreeft met hollandse garnalen (Holtkamp Amsterdam)  € 11,50

Three lobster bitterballs with Dutch shrimps (Holtkamp Amsterdam)

 

Rundercarpaccio met Parmezaan, pijnboompitjes, zongedroogde tomaat en truffeltapenade  11,75

Beef carpaccio with Parmesan, pine nuts, sundried tomatoes and truffle tapenade

 

Tartaar van gemarineerde zalm, gebakken gamba en wasabi-mayonaise  € 12,50

Marinated salmon tartare, baked prawn and wasabi-mayonnaise

 

Hertencarpaccio met rode biet, rozijntjes, stoofpeer, hazelnoot en pruimengel  € 13,50

Venison carpaccio with red beets, raisins, stewed pear, hazelnut and plum gel

 

Wildpalet  14,50

Wildpaté, gekonfijte eend, gerookte eendenborst, bitterbal van haas en rode uien compote

Wild pallet:

Wild pâté, confit duck, smoked duck breast, hare bitterball with red onion compote

 

Proeverij ‘Hollands Diep’; bordje vol gerookte Hollandse visvreugde  € 14,50

Gerookte makreel, gerookte forel, gerookte zalm en gerookte paling

‘Hollands Deep’ Tasting of savory smoked Dutch fish:
Smoked mackerel, smoked trout, smoked salmon and smoked eel

 

Verse geitenkaas, rode biet, geroosterde pompoen, frambozenkrokant en honingdressing  € 10,50

Fresh goat cheese, red beets, roasted pumpkin, raspberry crisps and honey dressing

 

Wilde Zeeuwse oester per stuk  € 2,50

Wild Zeelandic oysters per piece

 

Gegratineerde Zeeuwse oester  per stuk  € 2,75

Gratined Zeelandic oysters per piece

 

 

Soepen

 

Tomatensoep met pesto en room   € 6,50

Tomato soup with, pesto and cream

 

Pompoensoep met truffelroom  € 7,50

Pumpkin soup with truffle cream

 

Wildbouillon met flensjes, gebakken bospaddenstoelen en verse kruiden  € 7,50

Wild broth with thin pancakes, baked wild mushrooms and fresh herbs

 

 

Voorgerechten en soepen worden met broodsoorten en boter geserveerd.

Starters and Soups are served with bread and butter.

 

Vegetarische gerechten

 

Stoofpeer gegratineerd met blauwschimmelkaas, wilde rijst, hazelnoten en groenten  € 13,50

Stew pear with blue-veined cheese gratin, wild rice, hazelnuts and vegetables

 

Pasta met gorgonzola, champignons, paprika, courgette en tuinkruiden  14,50

Pasta with gorgonzola, mushrooms, peppers, zucchini and garden herbs

 

Ravioli van truffel en bospaddestoelen, groenten en een saus van eekhoorntjesbrood  € 15,50

Truffle ravioli with wild mushrooms, vegetables and cep sauce

 

Wrap gevuld met groenten en champignons met saus van pompoen   15,50

Wrap stuffed with vegetables and mushrooms with pumpkin sauce

 

 

Pasta’s

 

Pasta Bolognese

Pasta in tomatensaus met rundergehakt, ui, peterselie en Parmezaanse kaas  € 13,50

Pasta in tomato sauce with minced beef, onion, parsley and Parmesan cheese

 

Pasta Funghi

Pasta met kip, champignons en room € 14,50

Pasta with chicken, mushrooms and cream

 

Pasta Frutti di Mare

Pasta met gemengde vis, zeevruchten, knoflook, tomaat en kruiden  € 17,50

Pasta with mixed fish, seafood, garlic, tomato and herbs

 

 

Hoofdgerechten Vis

 

Salade ‘Willemstad’ met zalm, makreel, forel, paling, mosselen en gebakken visfilet  € 19,75

Generous salad with salmon, mackerel, trout, eel, mussels and crispy fried fish filet

 

Gegratineerde zalm op zuurkool en spek met frisse roomsaus van frambozenazijn en gember 21,50

Gratinated salmon on sauerkraut and bacon with fresh raspberry vinegar and gingercream sauce

 

Coquilles en gamba’s met wilde rijst en pompoen-truffelsaus   € 22,50

Scallops and prawns with wild rice and pumpkin truffle sauce

 

Gebakken snoekbaars met winterprei en limoensaus  € 22,50

Fried pike-perch with winter leek and lime sauce

 

½ Kreeft uit de oven met gamba’s, sinaasappel, gember en kruidenboterjus   € 32,50

½ Lobster from the oven with king prawns, orange, ginger and herb butter gravy

 

Gebakken zeetong 450 gr. met citroen en remouladesaus  € 35,00

Fried sole 450 gr. with lemon and remoulade sauce

 

 

Gegrild

 

Gegrilde ossenhaasspies met gerookt zeezout, basterdsuiker en Bellevuesaus 200gr. 18,50

Beef meat skewer with smoked sea salt, brown sugar and Bellevue sauce

 

Gegrilde kalfsentrecote met een roomsaus van bospaddenstoelen  225gr. € 23,50

Grilled veal entrecote with wild mushroom cream sauce

 

Gegrilde rib-eye met pesto olie  250gr. € 24,50

Grilled rib-eye with pesto oil

 

 

Vleesgerechten

 

Gestoofde kalfswang, bloedworst, kalfszwezerikkroketje met zuurkoolstamp en bokbierjus   € 21,50

Braised veal cheek, blood sausage, sweetbread croquette and bock beer gravy

 

Fazantenborst met zuurkool en een saus van cèpes met stoofpeer € 21,50

Pheasant breast with sauerkraut, cep sauce and stew pear

 

Gebakken Hertenbiefstuk met een wildjus van kruidkoek, kaneel en steranijs  € 22,50

Venison steak with spice cake gravy, cinnamon and star anise

 

’Duo van Eend’; filet en rillettes van eend met een jus van cassis en hibiscus  € 22,50

’Duo of Duck’; duck fillet and rillettes with a cassis and hibiscus gravy

 

Lady tournedos met peperroomsaus 120 gr.   € 22,50

Rundertournedos met peperroomsaus 200 gr.  € 26,00

Lady tournedos (120 gr.) or beef tournedos (200 gr.) with peppercream sauce

 

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met seizoengroenten, frites en mayonaise.

All main courses are served with seasonal vegetables, fries and mayonnaise.

 

Sauzen extra te bestellen;  € 1,50

Peperroomsaus, champignonroomsaus, stroganoffsaus of kruidenboter

Peppercream sauce, mushroom cream sauce, stroganoff sauce or herb butter

 

Garnituren extra te bestellen;

Seizoengroenten / Seasonal vegetables  2,50

Salade met Parmezaan, tomaat en croutons / Salad with Parmesan, tomatoes en croutons  2,50

Gebakken bospaddenstoelen / Baked forest mushrooms  3,50

Gebakken aardappelen / Baked potatoes  4,00

 

Kindermenu (<12 jaar)

Pannenkoek of kindergerecht met frites en appelmoes met eenmaal naar keuze:  9,50

Kipfingers, frikandel, kroket, biefstukje, visfilet of kibbeling en een leuke ijsverassing als afsluiting

Pancake or children’s dish with fries and applesauce with once of choice:
Chicken fingers, frikandel, croquette, steak, fish filet or fried cod bits and a nice ice surprise as a conclusion

Nagerechten

 

Crème brûlée van steranijs met kaneelijs  € 6,50

Star anise crème brûlée with cinnamon ice cream

 

Stoofpeer met vanille-ijs  6,50

Stew pear with vanilla ice cream

 

Cranberry parfait, schuim van bramen en gel van cassis  € 7,50

Cranberry parfait, blackberry foam and cassis gel

 

Tiramisu met Nutella-ijs  € 7,50

Tiramisu with Nutella ice cream

 

Huisgemaakte chocoladelolly met bruine chocolademousse en wit chocolade-ijs  € 7,50

Homemade chocolate lollipop with brown chocolate mousse and white chocolate ice cream

 

Cheesecake met walnotenijs en gesuikerde pecannoten  € 7,50

Cheesecake with walnut ice cream and sugared pecans

 

Kaasplateau met chutney en vijgenbrood  € 8,50

Cheese platter with chutney and fig bread

 

 

 

Keuze van de chef

 

’Van alles wat’ voorgerecht op een groot bord geserveerd voor 2 personen; € 26,00

Cappuccino van tomaat, gerookte zalm, gerookte forel, Serranoham, worstsoorten, olijven,

tomaat en gebakken uiringen

’A little bit of everything’ sharing appetizer served on a large plate for 2 persons;
Tomato cappuccino, smoked salmon, smoked trout, Serrano ham, varied sausages, olives, tomato and fried onion rings

 

 

 

Rib-eye van de Black Bastard voor 2 personen op een plank geserveerd (600gram)  € 52,50

Black Bastard rib-eye for 2 persons, served on a plank

 
 
Naar boven