Catering

Ons Bellevue is uitermate geschikt voor het verzorgen van al uw feesten en diners. Complete avonden voor bijv. uw huwelijksdag of bedrijfsfeest zullen onvergetelijk zijn in onze zalen & Winebar Merlot! Uiteraard kunnen we ook op afstand alles voor u verzorgen, zoals onderstaande foto’s van bruidspaar vanuit hun eigen tuin. Catering verzorgen bij het Mauritshuis Willemstad behoort ook tot de mogelijkheden.

Lees meer…

Trouwen

Dé ideale locatie om uw huwelijksdag door te brengen! Wij bieden u een sfeervolle ambiance en een culinair verblijf in een van de salons en Winebar Merlot. De Winebar grenst pal aan de binnenhaven van Willemstad en is erg leuk om uw (dag)gasten in te ontvangen . U kunt hier de bruidstaart aansnijden, proosten met glas Champagne en/of gezellig even borrelen alvorens bij ons te gaan dineren/feesten. Plannen om uw huwelijksdag in deze mooie Vesting realiseren? Kom dan eens langs om de mogelijkheden te bespreken!
Lees meer…

 

ZELFSTANDIG WERKENDE KOK

 

Bij Bellevue in Willemstad is het altijd gezellig druk, met gasten die op de fiets, de auto of zelfs met de boot bij ons arriveren. En komen genieten van een visje en bubbels, van een gezonde salade, een stevige pasta of een perfect gebakken steak. Dit gezellige restaurant direct aan de haven, zoekt een zelfstandig werkend kok.

 

Een kok bij Bellevue is een allrounder en een team player die er samen met fijne collega’s voor zorgt dat onze gasten een geweldige middag of avond hebben. Geen dag is hetzelfde, want je bent elke keer verantwoordelijk voor een ander gedeelte in de keuken. De ene dag bak jij steaks, de volgende dag maak jij onze lekkere broodjes klaar en weer een andere dag zorg je dat onze pasta’s, visspecialiteiten en salades perfect de keuken uit gaan. Communicatie is een kernwoord. Jij weet als geen ander dat goede communicatie een belangrijke bijdrage levert aan de kwaliteit van de keuken. En aan een prettige werksfeer.

 

Wij vragen

   Ervaring als kok

   In het bezit van een koksdiploma (minimaal niveau 3)

   Communicatief vaardig en sociaal ingesteld

   Je bent kwaliteitsgericht

   Flexibel en stressbestendig

 

Wij bieden

   Een fijne werksfeer en toffe collega’s

   Een prima salaris

   Ontwikkelingsmogelijkheden: groei met ons mee

   Een flexibel rooster, waarbij je zowel dag– als avonddiensten draait

   Personeelseten– en drinken, verspreid over de dag

   Nette werkkleding

   Een uniek sfeertje in het prachtige stadje Willemstad

 

Ik ben enthousiast!

Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie. Zodra wij weten of je in aanmerking komt voor een sollicitatiegesprek, krijg je hiervan bericht. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Naar boven